(ФОТО) Тешко дека ќе поверувате што продава Карло Бос за цена од 500 до 6000 денари

Единствениот македонски порно актер, кумановецот Гоце Гиновски или Карло Бос, како што го знаат во светот на филмовите за возрасни, долги години работеше во Италија.

Важи а човек кој говори без з„влакна на јазикот“ и го кажува она што го мисли.

Постојано е интересен за јавноста за што придонесува неговото појавување во медииумите.

Овојпат го привлече вниманието откако на една фејсбук група за продажба објави интересна понуда.

Имено продава стари војнички ножови и шлемови и тоа за цена од 500 до 6000 денари.