ФОТО: Човек да му подзавиди: Стојанче Ангелов покажа какво тело има

Се наоѓаме во август, период во кој ммогумина се на одмор, па така и политичарите.

Кога станува збор за август, кај нас во Македонија започна со бројни пожари.

А каде се пожарите, тука е и Стојанче Ангелов, првиот човек на ЦУК.

Попладнево се огласи поранешниот генерал кој порача:

ПОД ОЛИМП.Благодарение на синоќешниот дожд, со семејството тркнав до море, на ден или два, малку јужно од горе, назад сум за миг, ако почне да гори.Фото: Jasminka Angelova