(ФОТО) Јелена Карлеуша и Душко повторно заедно – еве што ги поврза

По единаесетгодишна пауза во дискографијата, Јелена Карлеуша реши да ги стави работите на свое место. Големиот успех на албумите „Алфа“ и „Омега“, доминација на сите дигитални платформи, окупација на „Тикток“, имитации, но и предизвици и осуди поради експлицитни текстови го сочинуваат нејзиниот живот овие денови.

– Ако мислите на мајка ми, таа е мојата жива рана која не зараснува. Само што научив да живеам со тоа. Ако мислите на Душко, тој се трудеше да ми ја отежне секоја секунда од животот и да покаже каква животна грешка е тоа,

а ако мислите на линчот што го доживувам од време на време од јавноста, тоа го гледам како голема мотивација и инает.

Затоа ја има и песната „Минута“ на крајот на која им благодарам на сите! Сето тоа што го набројав ме направи толку силен – изјави поп дивата.

Иако тие не се заедно веќе подолго време по низата скандали кои избија меѓу нив, сепак на прославата на родендените на нивните две ќерки Атина и Ника повторно изгледаат како среќно семејство. Инаку, Атина полни 15, а Ника 14 години и се родени на ист ден.

Карлеуша на својот профил објави серија семејни фотографии меѓу кои и Душко. Таа се присети на нивните најубави спомени, кои сакаше да ги сподели на овој важен датум.