(ФОТО) Ќосето се огласи од затвор: Само тука да ве донесат, најубава пресуда ќе имате

Македонија оваа ноќ не спие, ама буквално. Загрижен, гневни, но и исплашени граѓании со голема буднос и внимание ги примаат информациите од властите, а кои ги пренесуваат медиумите.

Причината за жал веќе ни е добро позната, а тоа е двојното убиство, односно пронаѓање на телата на фризерот Панче од Велес и младата 14-годишна Вања од Скопје.

МВР официјално го потврди настанот, но изостанаа повеќе детали иако веќе во медиумите и на социјалните мрежи излегуваат детали од истрагата.

Горан Ангелов Ќосето кој е во затвор поради тероризам за случајот 27 април се огласи вечерва на својот фејсбук профил

-Само тука да ве донесат, најубава пресуда ќе имате, очигледно алудирајки на обвинетите за убиството.