🎥 Стравични сцени од автопатот Тетово – Скопје: Уловен моментот на удар

На социјалните мрежи денес се појави снимка од немил настан која се случича на автопато на потег од Тетово кон Скопје.

На истата се гледа како неколку моторциклисти паднале на автопатот поради тоа што се обидел да избегнат да удар по кучиња кои слободно шетаат по коловозот.

Снимен е и стравичен момент кога автомобил директно удира во едно од кучињата кое по ударо лета неколку метри подалеку.

А за сето врееме моторциклистите чии мотори паднале се на коловозот и се обидуваат да избегнат и нив да не ги удри некој, а се обидуваат ид а предупредат за опасноста кон другите возачи.

Видеото од настанот може да го погледнете со кликање ТУКА.