📷 „Македонската кралица на бакшишот“ жестоки и одговори на оние кои и велат дека не знае да пее

Марија Тодоровска или попозната како Марија Луиса знае како да го привлече вниманието на јавноста и да се најде во центарот на вниманието.

Згодната битолчанка е фолк пејачка која на пошироката јавност и стана позната не по своите хитови туку по нешто сосема друго – нејзиниот изглед.

Дека е привлечна, атрактивна и без „влакна на јазикот“ ни е добро познато, а сето тоа заедно ја прави и мошне контроверзна.

Некои ја нарекуваат и „кралица на бакшишот“, а настапува под уметничко име кое и е далеку попознато од оргиналното.

Одново се огласи на својот инстаграм профил каде што порача.

-За сите  оние што зборуваат дека не знам да пеам – напиша на Инстаграм со емоџи смешки и емоџи кое покажува среден прст.