📷 Сашко Коцев жртва на измама: Немам никаква врска со оваа работа

За Сашко Коцев добро познато е дека е актер со многубројни ангажмани, настрана тоа што игра во добар дел од репертоарот на матичниот Македонски народен театар, тој снима реклами, има стендап-настапи.

Коцев, кој секогаш знае да ја насмее публиката и своите следбеници на социјалните мрежи, е омилен на многумина.

За Коцев нескромно може да се каже дека е омилениот македонски актер, па затоа кога му се случува нешто ново на приватен и професионален палн, тоа секогаш предизвикува внимание и рекации од јавноста, односно неговите бројни фанови.

Коцев се огласи на својот фејсбук профил каде што информираше:

-Да ве известам дека немам никаква врска со оваа работа,нит па знам како дошло до ова !