(ФОТО) Жена довела починат маж во банка за да и потпише барање за кредит – му го туркала пенкалото в рака

Работниците и граѓаните присутни во банката останаа во шок кога на шалтерот за одобрување кредит дошла средовечна жена носејќи го својот вујко во инвалидска количка...