Градоначалникот на Прешево го обвини Курти дека помага на српската антиалбанска пропаганда во Македонија

Градоначалникот на општина Прешево Шчиприм Арифи денеска го обвини косовскиот премиер Аљбин Курти дека не им мисли добро на Албанците во Македонија и дека помага...

Стојан од Скопје распали по несреќата што ја доживеа утрово: Дали сте свесни дека може врат да откине или да дрмне струја

Стојан Поповски утрово на својот фејсбук профил сподели што му се случило и притоа напиша: Општина Карпош НЕСРЕЌИ, дали сте нормални по не знам кој...

Ова е убиеното момче од Македонија во Германија: Ни криво ни должно излегло на прослава и не се врати дома,

Јусуф Јусуфи на фејсбук се огласи емотивно и го откри идентитетот на убиенот Македонецо во Германија: -Убиено златно дете од Жировница ( Маврово-Ростуше ) мој...