Гастрабајтер од Германија праќал секој месец пари на фамилијата, а потоа дознал што всушност тие прават со истите и побеснел

На социјалните мрежи човек кој вели дека работи во Штутгарт се пожали на алчно семејство од Србија. Ви ја пренесуваме неговата објава која предизвика бројни...

Се за аутистичниот внук: Маја Оџаклиевска го покажа величествениот имот кој го среди само за Лука да има мир

Пејачката Маја Оџаклијевска одлучила пензионерските денови да ги помине на простран имот, далеку од градската гужва и во друштво на своите најблиски. Куќата во цвеќе...

Џенифер и Џонатан од Америка дојдоа на наши простори и станаа Драгана и Јован: Православието не зближи

Искреноста, добрината, правдата и големото срце на балканскиот народ ја поттикнаа американската двојка Џенифер и Џонатан да основаат свој дом на наши простори, а со...

Деца ќе останеле без екскурзија: Првиот возач на автобус бил без лекарско, повикале заменски, но тој бил пијан – полицијата морала да интервенира

Учениците од осмо одделение на Основното училиште „Јелена Ќетковиќ“ од Белград вчераутро отишле на екскурзија со два и пол часа задоцнување бидејќи еден возач на...