Полицаец од Пробиштип доби кривична поради поткуп од Косовец

Министерството за внатрешни работи соопшти: Кривична пријава за примање поткуп Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при МВР, до Основното јавно обвинителство...