(ФОТО) Ева и Александра Заеви блеснаа – по подолго време објавија заедничак фотка

Пред се поради политичкиот ангажман на екс премиерот Зоран Заев неговата фамилија, како и за секоја позната и јавна личност стана предмет на интерес.

За воља на вистината како Заев, така и неговата сопруга и деца добро се носат со тоа, па често и самите споделуваат на социјалните мрежи фотографии.

Освен за своите деца, интересна за јавноста беше и се уште е и внуката на Зоран од братму Вице, Ева која во јавноста беше доста пишувана и поради врската со синот на бизнисменот Ванчо Чифлиганец.

Како Александра, така и Ева важат за вистински убавици кои знаат да одмерат прикладни модни парчиња кои ги прават уште поелегантни.

За Александра е познато деак своето образование го продолжи во соседна Бугарија каде студира медицина, но притоа покажа дека често патува и знае да се забавува.

Па така изминатата ноќ по подолго време објавија заедничка фотографија со братучетка и Ева за време на една забава.