Автобус со туристи не можел да тргне од Аланија – госпоѓи си украле 26 крпи од хотелот каде престојувале

Летната сезона е добро во тек. Нашите луѓе се веќе на омилените дестинации, некои само се подготвуваат за нив.

А некои што заминаа веќе најдоа за потребно малку да се обрукаат, за да биде вистина тоа што го кажуваат кога велат „српска работа“.

Така на Твитер се појави една малку погрда страна од туристите, што секогаш го прават некои поединци…

-Автобусот што ги носи патниците од хотелот до аеродромот, во Аланија, Турција, не сакал да тргне додека патниците не ги вратиле 26-те крпи украдени од хотелот. И тогаш намонтираните госпоѓи требаше да излезат од автобусот и да ги вратат крпите, некои собрале и по 4 парчиња.