Боки 13: Кога ќе бидете разочарани и несреќни , погледнете ме мене

Бојан Јовановски или попознат како Боки 13 откако излезе на слободна се почесто е активен на социјалните мрежи.

Така беше и овојпат кога на Инстаграм повторно објави пост со фотографија од него и притоа во описот напиша:

-Кога животот ти дава сто причини за да плачеш, покажи му дека имаш илјадници причини за да се насмевнеш.

Кога ќе бидете разочарани и несреќни , погледнете ме мене и продолжете со крената глава, се поминува