Бочварски стана татко: Се породи сопругата Маринела – познато како ќе се вика детето

Министер за Транспорт и Врски, Благој Бочварски вечерва со своите пријатели на социјалните мрежи сподели радосна вест.

А истата гласи дека стана татко, односно со сопругата Маринела која инаку е докторка се остварија во улогата на родители.

Кога детето ќе ја види светлината на денот, тоа е најубавиот момент во животот на родителите.
Благодарам за храброста, пожртвуваноста и трпението Маринела, нека е здрава, среќна и благословена Бјанка .
Благодарност до целиот тим во Клиниката за Гинекологија предводен од Д-р. Викторија Јовановска