(ВИДЕО) Марко Слаткар се пофали: Заприметете колку сум трезен на почетокот, а колку сум пијан на крајот

Марко Маринковиќ или попознат како Марко Слаткар, изминатата сабота прослави 15 години од својот прв албум „Слаткаристика будало“.

– Сите ме прашуваат зошто правам концерт на 16 март, а не на 15? Поради 15 години од првиот албум. Но, има дебела причина. Денес ѝ е роденден на мајка ми.

Среќен роденден, мамо, и ти благодарам за целата посветеност – ѝ рече Слаткар на својата мама и воедно ја повика на сцената.

Слаткаристика на својот

Преубав прилог на Бекстејџ Македонија. Заприметете колку сум трезен на почетокот, а колку сум пијан на крајот на концертот/интервјуто.
Си поминав феноменално. Се гледаме во петок на репете