(ВИДЕО) Познатиот наш пејач во солзи: Доста беше, до тука нека биде, јас решив

Доколку се напише неговото име и презиме, кое е Даниел Сидовски тешко дека некој ќе препознае за кого станува збор.

Но кога ќе се каже Џек Даниел, е тогаш работите стануваат многу појасни, тоа е добро препознатливо уметничко име за човекот кој прави забави по мерак.

Пред неколку дена видно револтиран се огласи на својот фејсбук профил со видео порака, на која зборува со насолзени очи, а притоа во описот напиша:

ДОСТА БЕШЕ!!!!!!!!!!!! Еве слушнете сега како ќе треба да ги истребиме сите “ГАЗДИ” кои не не почитуваат, пред се ОМАЛОВАЖУВААТ нас кои им прават најдобри журки и забави, или поточно “заработка” за нивниот селски живот преточен во градски КУРЧ!!!

Јас да се нервирам повеќе НЕ, да губам здравје повеќе НЕ, да ме руга некој за мој труд НЕ…. До тука нека биде, ЈАС РЕШИВ! За вас не знам!!!КОЛЕГИ, НЕКА ВИ СЛУЖИ НА ЧЕСТ АКО ОТИДЕТЕ!!!!!!!!!! Со почит,