Влегол во супермаркет во Франција и ја згрозил јавноста со своето однесување: Брате, врати се во родниот град и таму јади го лебот на мајка ти

Босанец доживеа жесток напад на интернет кога неговата снимка од маркет во Франција, на која коментира леб од багет, а неколкумина го месат за време на видеото, ја изнервира и шокираше јавноста.

Создадено на профилот на Тикток на анонимен Босанец, видеото брзо се прошири на другите социјални мрежи, каде нападот беше најгласен на платформата Х, на профилот на „Филип Мудов“.

Корисниците на оваа мрежа не можеа да им поверуваат на своите очи тоа што го видоа.

Како што може да се види на видеото, Босанецот влегол во еден од француските маркети и потоа сакал да го изрази своето незадоволство од нивниот леб. Прво поради поскапувањето, а потоа поради, како што вели, „вишокот пластика“.