Игор Џамбазов проговори: Поради Зоран Заев добивав закани по живот

Легендарниот македонски актер, водител, музичар и пред се шоумен Игор Џамбазов вчера гостуваше на поткастот на Лазаров каде зборуваше на некои теми.

Меѓу нив и за заканите кој што ги добивал во животот

-Нема држава дур политичарите не научат што е старит, политичка сатира. Кога ќе се смее политичарот на сатирати упатена на него, кога тоа ќе го научат тогаш ќе станеме држава.

Јас се сеќавам пред да даде Зоран Заев оставка зборуваше дека нема да даде, а потоа откако даде јас на инстаграм напишав Зоран Знаев. Тоа е политичка сатира. Не реков ни дека е криминалец, ни дека е сељак, а јас добивав закани по живот од ботчиња на сдсм.

Ти вака за нашиот претседател, ти онака. А јас напишав Зоран Знаев, а тоа што вие се препознавте во мојата политичка сатира.

Или кога напишав Бојкот Борисов, ми се јавуваа ќе те колеме, ќе те сечете. Јас и велам дојдете во Дојран сум, во Фук Так.