Мики од Велес доби повик од Цеца кој не се одбива: Ќе ми биде чест и задоволство

Мики Секуловски по победата во дуелот со Мирза Чаушевиќ во конкуренција на „Ѕвезде Гранда“ ги сподели впечатоците и проговори за соработката со Цеца Ражнатовиќ.

Мики од Велес не крие дека е многу изненаден од начинот на кој Цеси работи со кандидатите.

– Цеца е одлична личност, не очекував да ме почитува, таа веќе е бренд на Балканот. Не очекував да биде толку пријателски настроена кон кандидатите, да помага и да дава предлози, па пријатно сум изненаден од неа – изјави Мики, а потоа искоментира тоа што Цеца кажа дека ќе и биде гостин на еден од следните концерти:

– Дај Боже, не знам. Едноставно сум почестен. Сите знаете која е Цеца, што е на овие простори, па ако има можност да гостувам на нејзиниот концерт, ќе ми биде чест и задоволство.

Секуловски во разговорот се осврна и на останатите членови на стручното жири, кои му оставија многу силен впечаток.

– Нивните комплименти ми значат многу. Најважен е изборот на песната, така што повеќе време посветувам на изборот на песната отколку на вежбање на истата. Коментарите во Македонија се одлични, моите профилот на Фејсбук и Инстаграм грмат.