Најчевска за ДУИ: Ма не се ни кријат дека се мафија

Професорката Мирјана Најчевска на својот фејсбук профил се огласи со објава во која што вели:

Ахахахаха,Ма не се ни кријат дека се мафија. Толку се осилија. Посебно со шутрачињата кои се поставуваат за јавни обвинители и нивните платеници во правосудството.

Главна задача е: ДА СЕ ОСЛОБОДИМЕ ОД МАФИЈАТА ДУИ ВО ВЛАСТА!!!! Потоа се друго.

Оваа објава доаѓа со споделениот лик од вест кој вели: Пендаровски ги налути, ДУИ со свој кандидат за претседател