Победникот на „Ѕвездите на Гранд“ откри како се шокирал на настап во Гевгелија – а она што му го рекол газдата на клубот долго ќе го памети

Пејачот Исак Шабановиќ кој се прослави како победник и мегапопуларниот шоуто „Ѕвездите на Гранд“ проговори за своите први настапи.

Исак Шабановиќ откри кога го имал најголемиот сценски страв во кариерата, како што вели, тоа му се случило на еден од неговите први настапи.

Имено, тој продаде најголем број билети во клуб во Македонија.

– Првпат по Ѕвездениот Гранд во Гевгелија продадов три и пол илјади билети. Така што првите петнаесет минути не знаев да пеам, целосен шок. Дури и го снимив мојот влез бидејќи знаев како ќе изгледа – рекол тој.

Исак потоа изјави дека сопственикот на клубот му рекол дека не знае кој е и дека на настапот го поканиле неговите ќерки.

– Газдата дојде кај мене и ме гледаше половина час, и ми рече дека не знае кој сум. Ми кажа дека ќерките му рекле да ми се јават и јас се јавив. Потоа ме праша дали ми значи дека продал 2.700 карти, мислев дека се шегува. На крајот купиле повеќе луѓе пред салата, така што ги имало речиси 3.200, во тој момент јас сум Бог – заклучил Исак во една емисија.