Сите го посетуваат салонот на Вера поради начинот на кој таа ги пречекува клиентите: Сите уживаат и се полни со почит

Вера, девојка од Калифорнија, која е и бербер и фризер, стана светска атракција кога се прошири веста за начинот на кој ги бричи своите клиенти.

„Јас сум женски бербер и наплаќам 113 евра за внимателно бричење, а мажите не можат да одолеат на мојот уникатен метод на бричење, не можат да се заситат“, изјави 26-годишната Кара Вера од Калифорнија. Имено, таа со својата „специјална“ метода на шишање привлече многу машки клиенти благодарение на „униформата“ што ја носи додека се бричи.

Додека удобно седи на стол, Вера, која често носи асмо маица и гаќички, внимателно ги бричи мажите кои рафално доаѓаат во нејзиниот салон. Поради ова, таа стана и ѕвезда на социјалните мрежи.Таа неодамна се пресели во Лас Вегас откако ја најде својата ниша. Очекувано, Вегас се покажа како совршено место за нејзиниот уникатен метод.

Цените почнуваат од околу 100 евра за основна фризура или брада, а тој наплаќа повеќе доколку услугата вклучува соблекување и масажа.
„Јас сум женски бербер и наплаќам 113 евра за внимателно бричење, а мажите не можат да одолеат на мојот уникатен метод на бричење, не можат да се заситат“, изјави 26-годишната Кара Вера од Калифорнија.

Имено, таа со својата „специјална“ метода на шишање привлече многу машки клиенти благодарение на „униформата“ што ја носи додека се бричи.Додека удобно седи на стол, Вера, која често носи асмо маица и гаќички, внимателно ги бричи мажите кои постојано доаѓаат во нејзиниот салон.

Поради ова, таа стана и ѕвезда на социјалните мрежи.Таа неодамна се пресели во Лас Вегас откако ја најде својата ниша. Очекувано, Вегас се покажа како совршено место за нејзиниот уникатен метод.Цените почнуваат од околу 100 евра за основна фризура или брада, а тој наплаќа повеќе доколку услугата вклучува соблекување и масажа.

– Сфатив дека вака можам да заработам кога седнав на мојот пријател во видеото кое го објавив на социјалните мрежи, кое „експлодира“ и сите побрзаа во коментарите да ги побараат моите услуги. Решив да започнам со облекување во долна облека и седење на клиенти. Сите се исклучително почитувани. Доаѓаат по уникатно искуство и навистина уживаат – вели Кара.

Додека повеќето претпоставуваат дека дамите не сакаат нивните партнери да ги користат нејзините услуги, Кара открива дека тоа не е така. Всушност, вака добива многу резервации, пишува британскиот таблоид The ​​Sun.

– Никогаш немав жена која се налути. Жените бараа да резервирам термини за нивните момчиња и сопруги и често бараат да им доаѓам и на свадбите – појасни таа на крајот од разговорот.