Спенџарска: Тек сега откако направив споредба што јадам во Грција, а што тука, сфатив што значи вкус

Јелена Спенџарска, познатата македонска водителка и инфлуенсерка последнава година живее на релација Македонија – Грција поради дечкото во Солун.

Таа на својот инстаграм профил сподели фотографија во која вели:

Јас мислев дека го знам ова, меѓутоа тек сега откако направи споредба што јадам во Грција, а што овде, сфатив што значи вкус и квалитет на храната.

И колку овде никој не води ред за се што се продава во маркетите ( и на пазарот) зашто ние сме во класата на сиромашни држави и овде се може да помине низ проблем.

Освен ако немате домашно или некое проверено место од каде да купуваме, се ова другото е. И после зошто имаме толку болни во државата