(ФОТО) Александра, ќерката на Зоран Заев се фрли од авион: Извини мамо

Ќерката на веќе поранешниот премиер Зоран Заев, Александра често знае да привлеч внимание во медиумите. Младата девојка знае како да ужива во животот и често патува надвод од Македонија со своите пријатели.

За Александра е познато дека одбра да се образува надвор од Македонија, но не многу далеку туку во соседна Бугарија.

Во едно интервју, Зоран Заев изјави дека неговата сопруга Зорица е онаа која што повеќе време поминува со децата и се грижи за нив, а како пример ги наведе и родителските средби на која што оди таа.

Александра својата убавина ја наследи од својата мајка, а на нејзиниот шарм никој не е рамнодушен. Воедно таа е првото дете на Зоран и Зорица Заеви.

Во едно интервју Зоран Заев за својата ќерка рече дека таа имала голема желба да стане докторка па затоа се запишала на медицина. Тој кажа дека за прват во фамилијата Заеви ќе имаат еден лекар.

Во последно време таа доста често патува, а овојпат реши за дестинација да го избере Дубаи каде се реши за еден доста храбар потег.

Имено скокна од авион во придружба на инструктор со падобран, а за што објави фотографии и напиша: Извини мамо