(ФОТО) Кога македонски туристи ќе налетаат случајно на Груевски во Будимпешта – на среќата и немаше крај, удрија и селфи

Како што е познато некогашниот македонски примери Никола Груевски веќе неколку годинин наназад живее во езгил.

Поранешниот прв човек на ВМРО ДПМНЕ одлучи да се скраси во Унгарија, поточно во Будимпешта.

Груевски често знае да се огласи на социјалните мрежи со објави на повеќе теми.

Меѓутоа ако имате среќа може и во живо да го сретнете во Будимпешта како што беше случај.

Имено викендов една група македонски туристи и туристички водачи налетаа на Груевски, па средбата ја овековечија со селфи на кое се гледа како Груевски се смее и е видно среќен.