(ФОТО) Милош Биковиќ го покажа имотот на село: Овци, трактор и убава природа: Глумецот изгради скромна куќа

Актерот Милош Биковиќ мирува од градската гужва во едно село во Србија, кое е во близина на Ваљево и се наоѓа на 40 километри од манастирот Јованје, каде што е постар неговиот брат Михаило.

Актерот го уредил својот селски имот, за кој јавно зборувал.

– Позади имаше стара земјена куќа што сакав да ја спасам, но немаше помош за неа, беше целосно искривена и за жал, подобро е да ја рушам, отколку да се урне кога сака – рече Биковиќ и во емисијата „ТВ лица како и целиот нормален свет“.

– Релативно е блиску до манастирот на брат ми и има некои пријатели што ги познава овде, ког дознале дека овој имот се продава ми се јавија

Јас тогаш реков: „О, чекај, ова е блиску до Белград, можам да бидам таму за помалку од еден час“, а понудата исто така беше добра. А всушност сега почесто се гледаме кај него во манастирот или во Белград. – рекол актерот.

Како изледа имотот во продолжение низ фотографии може да го проследите