(ФОТО) Ненад има супер изум: Од фрижидер направил клима, две во едно

Читател од Крагуевац, Ненад Ракиќ, ни испрати видео од необичен патент кој пристигнува во вистински момент – додека Сонцето безмилосно гори.

„Поздрав од Крагуевац, малку смеење не е на место, но служи засега и е во ред“, напиша тој во мејлот, заедно со видеото од фрижидерот кој вешто е „надграден“ во клима уред.

Можеме да видиме дека има вграден вентилатор во вратата, кој дува ладен воздух во просторијата, па можеби фрижидерот би можел да работи двојна – складирање храна и ладење на сопственикот?

Кажете ни во коментар како ви се допаѓа супер изумот од Крагуевац, пренесува Телеграф.рс.