Џамбазов: Сабајле решив да стапам во сериозна врска

Водителот, шоумен, музичар и писател или човек со многу професии како што го нарекуваат – тоа е Игор Џамбазов кој каде и да се појави или што и да објави на социјалните мрежи привлекува внимание.

Последниот период повторно е доста активен на музички план и настапува ширум Македонија, а слободното време го поминува најчесто во Дојран.

Од неодамна, Џамбазво повторно е ерген, како што милува да си кажа самиот откако ја раскина врската со алпиниската Илина Арсова која се пресели во САД.

Џамбазов на својот инстаграм профил што и да објави веднаш добива бројни реакции, а така беше и пред некој ден кога напиша:

Сабајле решив да стапам во сериозна врска со себеси. Попладнево сам себе се остави