🎥СКАНДАЛ: Познат Албанец го отстрани македонското знаме и го закачи албанското на врвот Кораб

Одново голем скандал ја тресе Македонија, а нашите служби ќе треба да реагираат веднаш.

Свежи се сеќавањата за немилите сцени за јарболот на црквата на Попова Шапка, а сега пристига слично нешто.

Имено Албанскиот готвач Изет Шулку повторно дојде во Македонија на врвот Голем Кораб да го тргне македонското и постави албанското знаме.

Притоа и ја искина налепницата на обележјето на врвот, а сето тоа и го снимаше што е просто за неверувања какво право на слобода си даваат.

Очекуваме реакции на надлежните служби.