Month: December 2022

Игор Џамбазов пред неколку момент објави кој лек итни му е потребен: Ако некој го има, следи награда

Важи за еден од најпознатите македонски глумец, забавувач, ТВ-водител, музичар, писател, режисер на музички спотови и текстописец. Неговот име е Игор Џамбазов, еден и едниствен,...

Никола Груевски отрки што направил за да се спасат некои животи: Понесен од емоциите од она што го гледав

Некогашниот македонски премиер Никола Груевски се огласи повторно на фејсбука: Секогаш посилните земјотреси кои создаваат поголема воз немиреност особено во регионот, како оној вчера во...

Германија со уште поголеми ослободувања за странски работници – сега ќе биде полесно до виза

Германската економија со години не може да привлече доволно квалификувани работници, а овој проблем наскоро ќе стане поакутен со пензионирањето на бејби бумер генерацијата. Владата...

(ВИДЕО) Давид од Кочани јавно на телевизија во Бугарија побара политички азил кај нив: Објасни со што се соочува во Македонија

Македонско бугарските односи веќе на сите ни се познати добро. Пред се истите се од политичка аспект. Се погласно се зборува во медиумите и се...