Month: November 2023

Херојски потег на ЕБР вечерва – спасени четири животи, меѓу кои и тригодишно дете

Полициски службеници спасија тригодишно дете и тројца возрасни кои беа заглавени на жичарата на Водно Полициски службеници од Единицата за интервентна полиција, одделението за безбедност...