Month: December 2022

Германците објавија кои половни возила треба да се избегнат и се подложни на најмногу проблеми

Многу луѓе се ослонуваат во германски автомобили, но АДАЦ ( Автомобилски сојуз на Германија) најголемиот германски и европски автомобилски сојуз со повеќе од 18 милиони...

Од Македонија повторно ќе се лета директно надвор до Европа: Се враќа мошне барата авиолинија од Скопје

Во моментот нема директни авиолинии од аеродромите во Македонија до некоја дестинација надвор од Европа, но тоа наскоро би требало да се промени. Имено ФлајДубаи...