Month: March 2024

Мајка од скопско Ченто живее и се грижи за три болни ќерки: Барам ако може да ни се обезбеди стан до болница

Куќата на 64-годишната Музафера Арифи од Ченто е претворена во болница. Трите возрасни девојки имаат бројни здравствени проблеми. Постојано се под дејство на лекови, неможејќи...