Category: Uncategorized

Се променија три министри за здравство, а никако да стигнат 100 возила за Брзата помош за Македонија најавени од Кина

Уште пред три години вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи во улога на национален координатор за странска помош имаше средба со новоименуваниот амбасадор на Народна...